AUncategorized

Årets mest aktuella kurs är här: Manage Windows 10 using Intune

En mer aktuell och eftertraktad kurs än ”Manage Windows 10 using Intune” går inte att hitta inom området moderna it-arbetsplatsen. I kursen ”Manage Windows 10 using Intune (modern management and deployment)”, som flera av Coligos experter inom området workplace och security varit med att ta fram, får du som tekniker eller arkitekt lära dig hur du kan hjälpa din organisation att ta stegen mot den moderna it-arbetsplatsen med alla fördelar det innebär.

– Utgångspunkten för kursen är Windows 10 och att man till sin befintliga klientplattform kopplar på det moderna hanteringsverktyget Intune för att börja ta de första stegen mot modern hantering. En mycket intressant del i den moderna hanteringen är också modern deployment och med det är det mycket fokus på AutoPilot. Kursen innefattar även Windows Analytics för att kunna följa upp och för första gången någonsin kan alla väldigt enkelt bli mer proaktiva i sitt arbete kring it-arbetsplatsen, säger Andreas Stenhall, prinicpal workplace architect på Coligo.

Kursen har tagits fram med verkligheten som bakgrund och passar alla organisationer som idag har domänanslutna klienter i ett lokalt AD (med eller utan System Center Configuration Manager) och som antingen redan kör Microsofts molntjänster eller är på väg dit.

– Den första schemalagda kursen som kördes i slutet av maj var fullbokad och trots att det var första gången vi testade det sprillans nya kursmaterialet i full skala så gick det över förväntan. Nu är basen för kursen satt och den uppdateras löpande i takt med att Microsoft släpper nya funktioner och finesser, avslutar Andreas.

Läs mer hos Addskills Cornerstone där du kan säkra din plats redan idag för kursen Manage Windows 10 using Intune.

Sedan tidigare har Coligos Andreas Stenhall tagit fram kurserna Windows 10 in the Enterprise samt Windows 10 Advanced troubleshooting.