A

Seminarie: Det här är nytt i Windows 10 Fall Creators Update

På Microsoft Ignite-konferensen i Orlando sista veckan i september har Microsoft avslöjat mängder med nyheter rörande Windows 10 Fall Creators Update som släpps 17:e oktober. Vill du inte missa någon av nyheterna så deltar du i det här halvdags webbseminariet om alla nyheter i Windows 10 som rör företag och organisationer. Seminariet är framtaget och presenteras av Andreas Stenhall på Coligo, en av Sveriges främsta experter inom området.

Varför delta i seminariet?
– Det kommer otroligt många nyheter i Windows 10. Det har aldrig hänt mer inom området säkerhet i Windows 10 som det gör i Fall Creators Update och det är absolut nödvändiga saker för att skydda sig mot moderna attacker. Säkerhet är bara ett område där det händer mycket och det finns massor med nyheter om utrullningar, webbläsare, användargränssnitt, hantering och felsökning som du inte vill missa, säger Andreas Stenhall, Workplace Architect på Coligo.

Läs mer och anmäl dig hos Addskills Cornerstone

Kurser
Vill du få en djupare inblick i alla nyheter kan du redan nu anmäla dig till en fördjupande kurs i Windows 10.

Windows 10 in the Enterprise: Next step: On-premise
En kurs för alla som kör Windows 10 och som går igenom alla relevanta tekniker för företagen, men utan krav på tekniska funktioner som kräver molnkopplingar.

Windows 10 in the Enterprise: Next step: Cloud
En kurs som för den som redan kör eller har möjligheten att nyttja Microsoft molntjänster, kan ta sin it-arbetsplats till en helt ny nivå.