Nyhet

Tbone tilldelas Microsoft MVP inom Enterprise mobility 2021

Torbjörn Granheden, lösningsarkitekt på Coligo har 1:a juni 2021 blivit utnämnd till Microsoft Most Valuable Professional (MVP) inom området Enterprise Mobility för sitt arbete att sprida kunskap och värde inom området Windows Virtual Desktop och säkerhet inom Microsoft 365.

Hur har din resa mot MVP varit och sett ut och varför tror du att du nått målet?

– Det känns grymt roligt! Det har varit en lång resa – ambitionen att bli MVP har funnits länge, ända sedan NT4-tiden faktiskt. Frågan har återupptagits nu på senare tid och har mognat med det växande community-arbetet senaste ett till två åren, säger Torbjörn.

Vad är det som driver dig i ditt community-arbete?

– Jag har ett stort engagemang och intresse! Framför allt har viljan att sprida kunskapen alltid legat mig varmt om hjärtat.

Vilka möjligheter skapar MVP-utmärkelsen för dig som person och i din yrkesroll?

– För egen del så ger det mig utökade kontakter hos Microsoft och produktteamen och att få en tätare dialog, exempelvis mer inflytande att påverka saker som borde fungera bättre eller annorlunda mot hur det är. Det spiller också över på den professionella sidan där jag i mitt vardagliga arbete kan hjälpa de kunder jag arbetar med bättre.

Vad ser du framåt och hur vill du förvalta din MVP-roll?

Jag vill interagera mer med Communitys på olika sätt! Jag ser fram emot ökade möjligheter att vara aktiv och föreläsa på konferenser, events och i användargrupper exempelvis. Jag hoppas också på att kunna få mer insikt om vad som komma skall inom det som Microsoft arbetar med.

MVP-utmärkelsen delas ut till ett begränsat antal personer som på olika sätt är drivande i att hjälpa andra, ofta genom att dela med sig av sin expertkompetens inom olika områden. Du kan följa Torbjörn på hans blogg www.tbone.se samt på Twitter.

– Här har vi en person som verkligen förtjänar den här utmärkelsen. Torbjörns otroliga engagemang och vilja att hjälpa andra att lyckas är otroligt inspirerande. Det ligger ett stort arbete bakom och drivet har gjort att detta blev möjligt. Att få arbeta tillsammans i våra gemensamma engagemang med våra kunder, är en fantastisk upplevelse. Alltid med högsta leveransförmåga och viljan att lyckas. Allt är möjligt med Torbjörn i teamet, säger Johan Dygve, VD på Coligo.