AUncategorized

Välkommen Torbjörn Granheden

Coligo hälsar vår nya medarbetare Torbjörn Granheden varmt välkommen i Coligo-gänget. Torbjörn har varit verksam i IT-branschen i mer än 20 år och är välkänd bland många i branschen, mycket tack vare sina ledande och framträdande roller i både utbildningssammanhang men även i de konsultuppdrag Torbjörn utför hos kunder. Torbjörn jobbar numera framför allt med Microsofts moderna lösningar såsom Azure, Office 365, Windows 10 och Enterprise Mobility+Security.

Torbjörn har även runt 20 års erfarenhet av att utbilda och föreläsa och är Microsoft Certified Trainer (MCT), men också en av få Regional Leads för andra MCT:er i de nordiska länderna.

“En Jedi med en fantastisk förmåga att lösa problem genom att bara närvara. Konsult inom Microsoft Cloud services, Office 365 och Enterprise Mobility Suite. Pedagogisk Microsoft Certified Trainer (MCT) som efter 19 år blivit utnämnd som regional lead. Satsar hårt på att ha kompetens inom det allra senaste, Älskar att testa nya produkter och tjänster som kommer ut på marknaden och har varit med i flertalet TAP och Beta program.”

Läs mer om Torbjörn

Läs mer om Coligos andra specialister och workshops/erbjudanden.