AUncategorized

Windows 10 innebär många avgörande vägval – välj rätt väg!

Ska du rulla ut och hantera Windows 10 som du alltid gjort eller ska du tänka om och göra på det nya moderna sättet? För att fatta rätt beslut så får du i workshopen Windows 10 in the Enterprise vägledning i alla de många vägval som finns när du ska se till att dina användare får den moderna Windows 10-plattformen.

Under denna mycket uppskattade workshop får du under två dagar veta allt du behöver kunna om Windows 10 och samtidigt labba med de nya funktioner och finesser som finns i Windows 10. Det inkluderar allt från nya säkerhetsfunktioner, molnkopplingar med Windows Azure AD, komplexiteten med flera webbläsare till hantering med MDM-verktyg, servicing av Windows 10 och hur du skapar en optimal användarupplevelse på den nya Windows 10-plattformen. Du får även reda på mängder med tips & tricks om hur du på bästa sätt drar nytt av alla nya funktioner och finesser i Windows 10.

Coligos Andreas Stenhall som är en av de främsta i Sverige inom Windows- och enhetshantering har tagit fram workshopen.

Nästa schemalagda workshop med Windows 10 in the Enterprise är 18-19 januari i Stockholm men det finns självklart alla möjligheter att få en företagsanpassad och skräddarsydd workshop på en eller två dagar på plats hos er. Läs mer om den schemalagda kursen på kurssidan Windows 10 in the Enterprise eller kontakta Addskills/Cornerstone på 08-562 557 50 eller maila info@cornerstone.se för mer information om en skräddarsydd Windows 10-workshop för dig och din organisation.